05. Individuele planning - voorbeelden uit de praktijk - Rosco producten

Bouwelementen voor zelfbouw

Op verzoek geven wij graag de prijs voor de basisconstructie van uw cabine. Op de wanden kunt u zelf elk mogelijke vorm van betegeling aanbrengen.

Tylö scharnier deuren

Onze scharnierende deuren voor douches en stoomcabines zijn van een extra stevig ontwerp om de klimaatomstandigheden en het intensieve gebruik in openbare badfaciliteiten te kunnen weerstaan. Ze zijn vervaardigd van 6 mm bronskleurig gehard veiligheidsglas met een beschermende roestvrijstalen lijst en gevat in een robuust aluminium frame.
Stoomdeuren worden compleet met aluminium handvatten, scharnieren en magnetische strips geleverd voor een goede afsluiting. Een afwateringsstrip en luchtrooster vind je onder aan de deur. Deze stoomdeur kan zowel links- en rechtsdraaiend worden afgehangen.50 G 60 G 101 G

Stoomdeur 50 G
Compact model in gehard veiligheidsglas met verborgen scharnieren.
Afmetingen: 1855 x 635 x 43 mm.
Breedte opening: 550 mm.

Stoomdeur 60 G
Deur in gehard bronskleurig of helder glas.
Afmetingen: 1870 x 778 x 60 mm.
Breedte opening: 670 mm.

Stoomdeur 101 G
Gehard bronskleurig veiligheidsglas, speciaal ontworpen voor rolstoel-toegankelijkheid met een extra brede entree en vlakke drempel.
Afmetingen: 1870 x 101 x 60 mm.
Breedte opening: 900 mm.

Life Style beveelt hiervoor polystreem hardschuimelementen aan.

De mogelijkheden die het dragend hardschuimelement biedt, zijn nagenoeg onbegrensd en dus zijn er aan de wensen van onze klanten nauwelijks grenzen gesteld.

Maatwerk en speciale constructies:
Geen enkel ander materiaal leent zich zo goed om ontwerpideeën vaste vorm te geven als het dragende hardschuimelement “LUX ELEMENTS”;

Het geëxpandeerde schuim (EPS) is ideaal voor de ondergrond in vochtige ruimtes, aangezien de vochtresistente polystreenkern niet opzwelt door natheid en duurzaam vormstabiel is. Het basismateriaal vormt de grondslag voor het gepatenteerde bouwpaneel dat aan beide kanten is voorzien van een mortellaag gewapend met glasvezelweefsel.

Het is leverbaar in elf dikten en kan worden aangevuld door een grote variëteit aan geprefabriceerde systeembouwpakketten. Individuele vormgevingen
kunnen voor elke grootte van ruimte worden gerealiseerd door maatwerk. Onder de benaming CONCEPT brengt LUX ELEMENTS een eigen productlijn voor speciale vervaardigingen en gebogen vormen.

Heeft u interesse in deze producten? Vraag nog meer documentatie aan!

Zelfbouw wellness-elementen
Zelfbouw wellness-elementen
Back to Top